Se incarca...

Cursuri Online

Proiectul: „Creșterea gradului de pregătire profesională a personalului auxiliar pentru a face față noilor provocări legislative”
cod MySMIS 118716 / cod SIPOCA 455

Cauta cursul dorit

exploreaza 4 cursuri
 • Limbi străine

  Engleză juridică

  Cursul de engleză juridică este derulat în format online și vizează dezvoltarea abilităților teoretice, practice, dar și non-juridice ale grefierilor, având în vedere evoluțiile recente sau prognozate ale acestei profesii la nivel european, precum și contextul creat de rolul crescut al grefierului în derularea procedurilor de cooperare judiciară internațională. Acest curs este destinat atât grefierilor din cadrul instanțelor judecătorești, cât și grefierilor din cadrul parchetelor.
  13-05-2024
  23-06-2024
 • Comunicare

  Instrumente și bune practici de comunicare pentru îmbunătățirea activității de relații publice a grefierilor la instanțe

  Cursul, organizat în format online, își propune facilitarea abilităților de comunicare în vederea îmbunătățirii activității de relații publice a grefierilor din cadrul instanțelor. Acțiunea de formare este destinată, exclusiv, grefierilor din cadrul instanțelor.
  13-05-2024
  23-06-2024
 • Comunicare

  Instrumente și bune practici de comunicare pentru îmbunătățirea activității de relații publice a grefierilor la parchete

  Cursul, organizat în format online, își propune facilitarea abilităților de comunicare în vederea îmbunătățirii activității de relații publice a grefierilor din cadrul parchetelor. Acțiunea de formare este destinată, exclusiv, grefierilor din cadrul parchetelor.
  13-05-2024
  23-06-2024
 • Cooperare judiciară internațională

  Aspecte teoretice și practice în domeniul cooperării judiciare internaționale în materie civilă

  Sesiunea de formare își propune să abordeze aspecte teoretice și practice în cauzele civile cu elemente de extraneitate, în special cu privire la citarea și comunicarea actelor de procedură, obținerea de probe și recunoașterea și executarea hotărârilor judecătorești. Acțiunea de formare se adresează, exclusiv, grefierilor din cadrul instanțelor implicați în soluționarea cauzelor civile.
  13-05-2024
  23-06-2024